Scam Tip Report #21544 - Ēriks Grīnbergs - charity scam


Scam ReporterScam Tips Received
Anonymous
Sigulda, Siguldas Novads, Latvia
2014-10-21 06:08:59
Charity scam
Ä’riks GrÄ«nbergs - charity scam 
 Scammer
  Information
Name:
Ēriks Grīnbergs - 190961-12787
Once punished local scammer returns..

See more information here :
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/320860-laundari_interneta_apkrapj_darba_mekletajus/comments (work scam)
http://draugiem7.tumblr.com/ (charity scam)
http://www.tvnet.lv/sievietem/discussion/210/206340 (prostitution scam)

Sāpes pacietīšu,bet lūdzu palīdziet izdzīvot!
Labdien!
Slimība piezogas pēkšņi un negaidīti, sagriež visu dzīvi kājām gaisā.
Tieši tā ir noticis ar mani.
Mani sauc Ä’riks.Man ir 53 gadi.
Nekad nebūtu domājis, ka nonākšu tādā situācijā,ka būs jālūdz citiem palīdzība vienkārši tāpēc,lai varētu izdzīvot.Ka kļūšu tik bezpalīdzīgs,ka vienkārši nevarēšu pats tikt ar visu galā.Man ir par to bezgalīgs kauns,bet reizē es loti,ļoti,ļoti ceru uz Jūsu sapratni,atsaucību un palīdzību.Un tāpēc jau iepriekš saku Jums lielu,lielu un no sirds - PALDIES !
Fiziskās sāpes ir šausmīgas,bet tās man nāksies kaut kā paciest,bet ar materiālo pusi nu nekādi pats nevarēšu tikt galā.Un tas ir TIK NEIZSAKĀMI SĀPĪGI, ka vārdu tam trūkst.Bet tāda nu nelaime ir piemeklējusi mani.
Slimoju ar ļoti nepatīkamu slimību-kakla daļas deformējošā spondiloze.Un klāt tam a.vertebralis sindroms.Slimība nav tik reta,bet man tā ir ļoti, ļoti smagā formā un šobrīd ir burtiski tā, ka es tiešām nezinu vairs,kā dzīvot un ir ļoti,ļoti grūti izturēt šīs neaprakstāmās sāpes un reiboņus un sadzīvot ar to.Man 2 skriemeļi kakla daļā ir drusku šķībi un spiež uz asinsvadiem un nerviem,bet smadzenēm nepieplūst pietiekami asinis un skābeklis.Un tā rezultātā man nu jau 2 gadus neizsakāmi sāp un reibst galva.No sākuma sāpes bija ciešamas,bet ar katru mēnesi paliek ilgstošākas un neizturamākas un nu jau ir tā,ka tiešām nezinu,kā to pārvarēt.Reizēm burtiski nolaižas rokas un nav spēka dzīvot.Gandrīz regulāras un neizturamas galvassāpes -neaprakstāmi sāp acis un piere,deniņi,kā ar stīpu galva apjozta un ticiet-ļoti neizturamas sāpes.Bez tam to visu pavada reiboņi un vemšana.Gultā varu gulēt tikai sēdus,jo,noguļoties uz spilvena,viss griežas.Reibst tā,ka darīt nevar neko,viss griežas un paiet pat nevar-esmu neskaitāmas reizes kritis.Tad varu pārvietoties tikai ar grūtībām pa dzīvokli un visu to pavada vemšana un bez tam galva vēl neizturami sāp.Savukārt sprands sāp tā,ka vienkārši bez atbalsta ir grūti galvu noturēt.Strādāt diemžēl vispār nevaru un dzeru visas iespējamās zāles-kuras nebūt nav lētas.Bez zālēm vispār nevaru iztikt.Ārsti saka,ka šo slimību nevar izārstēt,ka var tikai īslaicīgi uzlabot stāvokli,lai ir vieglāk.Ka ir jāmācās sadzīvot ar šīm sāpēm un reiboņiem.
Nezinu,kā to visu vārdos aprakstīt-īstenībā jūtu,ka nav pat tādu vārdu,lai izteiktu,cik ļoti grūti un sāpīgi ir.Reizēm tiešām nolaižas rokas.Bet ar sāpēm es tikšu galā,jo citas iespējas jau nav.Jocīgi skan,bet cenšos pie tām pierast.Bet šobrīd neatrisināma problēma ir materiālā puse.Jo strādāt es diemžēl nevaru nekādi,bet zāles ir dārgas un bez tām vispār nevaru iztikt.Bez tam ir vēl jāmaksā par dzīvokli,pārtiku un citām sadzīves lietām.Man neko,neko lieku nevajag,nu nemaz-tikai iztikt,bet es to šobrīd nevaru.Tāpēc arī esmu spiests lūgt palīdzību.Vienkārši šobrīd jau ir kritiskā robeža un nu jau vairs NEVARU ne zāles,ne ko citu samaksāt-visas,visas iespējas ir beigušās-gan kredīti ir ņemti,gan visas iespējamās palīdzības un man ir liels kauns,bet ir jālūdz -varbūt kaut drusku,drusku varat palīdzēt,lai varu vismaz zāles nopirkt un samaksāt par dzīvokli.Es visu paciestu,bet tās ir lietas,bez kurām nevaru tiešām iztikt.
Lūdzu piedodiet,ka es uzbāžos ar savām problēmām un sāpēm, bet es izmisumā neredzu citas izejas un ceru,ka Jūs varbūt varētu man palīdzēt kaut drusku-ar vienu vai dažiem eiro-jo galvenais jau-ZĀLES TAGAD NOPIRKT-bez tām es vienkārši nevaru.Neko īpašu man nevajag-tikai pašu mazumiņu un nepieciešamo,lai iztiktu.
LŪDZU, LŪDZU, LŪDZU!!!! Ja varat - lūdzu palīdziet man ! Būšu no visas sirds bezgala pateicīgs Jums! Jo esmu tiešām izmisumā un ir ļoti grūti.
Palīdzību lūdzu sūtiet uz šo Pasta PNS kontu (var sūtīt no jebkuras internetbankas,bankas vai pasta nodaļas):
Latvijas Pasts (PNS)
LV82LPNS0001002123118
Ēriks Grīnbergs
(190961-12787)
No visas sirds saku PALDIES Jums!
Lai Jums jauka diena un lai viss labais ir ar Jums!

 Got more information on this Scam/Scammer?
 Problems with this Report? Let us know


Since you’re here …
we have a small favour to ask. More people are visting Scamdex and Scamalot than ever but advertising revenues are falling fast and we have no 'product' to sell. And unlike many informational websites, we haven’t put up a paywall or membership barrier – we want to keep our site as open as we can. So you can see why we need to ask for your help. Scamdex/Scamalot websites takes a lot of time, money and hard work to keep running. We do this because we hate to see our fellow humans getting scammed out of their hard-earned money by low-lives.
Consider switching off your AdBlocker (if you use one) or contributing directly by one of the links below. Thank you for reading!
Ad Blocker Detected
Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
Thanks!
Scamdex
PING